Bepaal nu zelf wat uw boekhouding u gaat kosten

Om te bekijken hoe dat in uw geval zit, heeft Annonu een rekenmodel ontwikkeld. Via deze ‘ondernemersscan’ kunt u door het beantwoorden van een aantal vragen zelf uw dienstenpakket samenstellen met een bijbehorend maandelijks kostenplaatje. Het rekenmodel stelt u in staat na te denken over uw financiële administratie en stimuleert u eigen keuzes te maken ten aanzien van uw financiële administratie. Met Annonu en Exact online bepaalt u dus zelf hoe ver onze dienstverlening gaat. Dit voorkomt verrassingen achteraf.

 

U wilt zelf op eenvoudige wijze een financiŽle administratie voeren?

Met permanent de mogelijkheid tot directe hulp van een specialist? Online, net zo gemakkelijk als internetbankieren? Zonder installatieproblemen en zonder back-upuitwisseling? Annonu biedt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf de mogelijkheid om voor een vaste, voordelige prijs per maand hun boekhouding te (laten) doen via internet…


Vooraf weten waar u aan toe bent

Als ondernemer wilt u zich vooral richten op de dingen waar u goed in bent: het verkopen van uw producten of diensten. Vaak verliest u echter veel tijd met het selecteren van een voordelige (en goede) accountant of financieel dienstverlener. Het vinden van een goede partij is in deze niet gemakkelijk. Dit komt vooral doordat de meeste financiële dienstverleners u alleen globaal kunnen vertellen wat de kosten van hun diensten zijn. In de praktijk blijkt dat de zorg voor uw financiële administratie altijd duurder uitvalt dan dat u vooraf had voorzien. Dat is vervelend.


Bepaal nu zelf wat uw boekhouding u gaat kosten

Wanneer u kiest voor digitale dienstverlening via internet, houdt u uw uitgaven in deze onder controle. De techniek staat het toe om uw relatie met uw accountant of administratiekantoor veel directer en doeltreffender te organiseren. Dit betekent onder meer dat u precies die administratieve diensten ‘koopt’ die het beste bij u passen.